deventer
deventer

Bedrijfsuitje in Deventer

Origineel bedrijfsuitje in Deventer?

Geen heidagen en teamevenementen meer die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Deventer! Doe Deventer heeft leuke, originele en spannende uitjes met teambuilding centraal.

Deventer

Leuk om de stad waar je werkt beter te leren kennen. Tijdens de City Experience kom je op de meest verrassende plekjes van deze leuke stad terwijl je samenwerkt om cryptische opdrachten op te lossen en foto’s te maken. Of het spannende The Hunt for Mister Unique. In deze jacht moet je op allerlei manieren informatie krijgen in het centrum van de stad, op zoek naar een onbekende man...

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega’s overweg? Daar kom je wel achter met de Levend Sudoku in Deventer! De stad is het speelveld in deze puzzel.

Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je ondertussen allerlei opdrachten moet uitvoeren om GPS-coördinaten te krijgen tijdens de GPS-wandeling.

Uit eten

Deventer heeft ook genoeg leuke restaurants en cafés voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Deventer is het nooit zomaar een diner… Bij De Mol aan tafel zitten jullie heerlijk te genieten van een driegangendiner terwijl iemand van jullie de avond probeert te saboteren. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Deventer heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Deventer!