deventer
deventer

Uitje in Deventer

Origineel en leuk uitje in Deventer? Doe Deventer! Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur, Doe Deventer heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Deventer.

Ontdek Deventer

Bij sommige uitjes kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen en leer je van alles over Deventer. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je de stad fotografeert en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Deventer wel kennen.

Of ontdek Deventer tijdens een smakelijke verkenningstocht met een stadswandeling! Met een gezellige gids wandel je langs het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en nog veel meer in deze Hanzestad.

Deventerse criminelen

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je groep speelt. In The Hunt for Mister Unique ga je op zoek naar een man zonder te weten wie hij is of waar precies.

De keuken van Deventer

Uit eten gaan kan in Deventer ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Kom er maar eens achter wie van jullie de Mol is terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner tijdens De Mol aan tafel.

Doe Deventer uitjes

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals Levend Sudoku of het van tv bekende Wie is de Mol?. Doe Deventer is net zo veelzijdig als Deventer zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, cultureel of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Deventer vind je altijd de leukste uitjes!