deventer
deventer

Vrijgezellenfeest in Deventer

Uitjes voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Deventer

Wat doe jij als je vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Deventer natuurlijk! Doe Deventer heeft alles om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op wat de aanstaande bruid/bruidegom leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Wie is de Mol?. In dit spannende spel moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je tegen elkaar strijdt in teams. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als goede vrienden een drankje.

Sportief uitje

Liever iets sportiefs? Maak bijvoorbeeld een leuke stadswandeling door Deventer. In deze prachtige Hanzestad, een van de oudste van Nederland, kom je met de aanstaande bruid(egom) langs prachtige oude plekjes. Of het stel er nu gaat wonen na de trouwdag, ze er juist vertrekken of omdat Deventer gewoon een leuke stad is, een stadswandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Doe Deventer heeft originele en culinaire avondprogramma’s zoals De Mol aan Tafel. Probeer de Mol onder je vrienden maar te ontmaskeren terwijl je geniet van een driegangendiner in een van de restaurants in Deventer. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!